Podczas warsztatów poznasz tajniki tych niesamowitych aromatycznych zup, wspólnie przygotujemy idealny bulion, skomponujemy dodatki mięsne, warzywne i połączymy je w całość.
Uczestnicy wspólnie przygotują następujące dania:
Na koniec spotkania, skosztujemy przygotowanych potraw i odpowiemy na wszystkie pytania dotyczące przygotowanych potraw.
Czas trwania: około 3 godziny.
Swoją przygodę z kuchnią japońską rozpoczął w 2006 r. w Sushi Barze Sakana w Poznaniu. Zdobyte doświadczenie wykorzystał w takich lokalach jak Sushi Matii, Kuro by Panamo, Sushi Tokyo, Sushi bar Katei. Poza tradycyjnymi specjałami kuchni japońskiej, przygotowuje sushi w zupełnie nowym wydaniu: skomponowane ze świeżych sezonowych produktów takich jak np. wiosenne nowalijki, owoce, kiełki, zioła, przyprawy, orzechy, ziarna itp. Od 2009 r. prowadzi warsztaty sushi i współpracuje z akademiami kulinarnymi w Poznaniu i Zielonej Górze. Prowadzi także cieszące się dużym zainteresowaniem „Domowe warsztaty sushi” dla dzieci i dorosłych na terenie całego kraju.
Prowadzący: Bartłomiej Wrzesiński Data: 30.03.2023 (czwartek) g.18:00 Cena: 319,00 zł
Prowadzący: Patrycja Lan Le Thanh Data: 12.04.2023 (środa) g.18:00 Cena: 339,00 zł
Prowadzący: Kacper Sobkiewicz Data: 20.04.2023 (czwartek) g.18:00 Cena: 389,00 zł
Po złożeniu zamówienia masz 90 min na dokonanie płatności, w przeciwnym razie twoja rezerwacja zostanie usunięta.