Program warsztatów
Degustacja – podczas warsztatów uczestnicy, spróbują:
Dwóch win musujących: Cava i prosecco
Dwóch win białych: sauvignon blanc i chardonnay
Dwóch win czerwonych: tempranillo / sangiovese i malbec / cabermet sauvignon
Słodkie wino deserowe np. tokaj szamordny
Czas trwania: około 3 godziny.
Sommelier oraz właściciel Winebaru Winobramie na poznańskich Jeżycach, który wspólnie z Szefem kuchni Dawidem Żukowskim prowadzi od 2016 roku. Z wiem związany zawodowo od ponad 10 lat. Pierwsze kroki stawiał w małym hiszpańskim tapas barze, gdzie zdobywał doświadczenie i wiedzę na temat win. Następnie pełnił funkcję sommeliera w restauracji SPOT, gdzie oprócz serwisu wina, współorganizował festiwale win polskich oraz naturalnych. Swoim gościom poleca wina z Europy, Nowego Świata oraz Polski. Sam najchętniej sięga po kieliszek musującego riesliga lub pinot noir.
Prowadzący: Bartłomiej Wrzesiński Data: 30.03.2023 (czwartek) g.18:00 Cena: 319,00 zł
Prowadzący: Patrycja Lan Le Thanh Data: 12.04.2023 (środa) g.18:00 Cena: 339,00 zł
Prowadzący: Kacper Sobkiewicz Data: 20.04.2023 (czwartek) g.18:00 Cena: 389,00 zł
Po złożeniu zamówienia masz 90 min na dokonanie płatności, w przeciwnym razie twoja rezerwacja zostanie usunięta.