22.06.2023 /g.18:00
309,00 zł
Jeśli grill „na bogato” to tylko w stylu amerykańskim. Jaka jest historia kultowej potrawy Tennessee czyli brisket’u? W jaki sposób przyrządzić soczyste żeberka? Do jakich potraw dodajemy amerykańskich Burbonów? W tym dniu przeniesiemy się na drugi kontynent poznając kulturę amerykańską… od kuchni.
Podczas warsztatów poznasz bliżej tajniki kuchni amerykańskiej tuż przed amerykańskim Świętem Niepodległości July 4th. Dowiesz się, jak przygotować tradycyjne potrawy w tym kultowe amerykańskie Buffalo Wings! To będzie dzień dla osób, którzy cenią dobrej jakości mięso.
Warsztatowe menu:
- Buffalo Wings z warzywami – przystawka mistrzów grilla
- Żeberka w sekretnym sosie JD
- Brisket prosto z Nashville, Tennessee
- American Pie, czyli coś na słodko
Na sam koniec wspólnie z innymi uczestnikami zasiądziesz przy stole, aby świętować razem… po amerykańsku! Z pewnością zabierzesz również dużo jedzenia do domu!
Czas trwania warsztatu: około 3 godziny
Liczba dostępnych miejsc: 7
Zapisz się