Buenos dias! Tęsknisz za smakiem wyśmienitych dań prosto z Hiszpanii? A może dopiero planujesz odwiedzić ten kraj? Zabierzemy Cię w kulinarną podróż po śródziemnomorskich smakach i pełnych słońca daniach!
Szykujcie się na prawdziwą hiszpańską ucztę, po której obowiązkowo należy się sjesta!
Menu warsztatowe już wkrótce!
Nie najadaj się przed warsztatami! Na warsztatach przewidziany jest czas na degustację dań. Z doświadczenia wiemy, że nie jedno z nich zabierzesz także na wynos do domu, dlatego bądź eko i zabierz ze sobą mały lunchbox.
Co czeka każdego uczestnika warsztatów?
Czas trwania warsztatów: około 3h
*Zwracamy uwagę, że zgodnie z § 4. pkt. 1. warsztaty są przeznaczone wyłącznie dla osób dorosłych (uczestnik musi mieć ukończone 18 lat).
Inżynier z wyboru, kucharz z zamiłowania. Absolwent Politechniki Poznańskiej odnajdujący swoje drugie Ja za kuchennymi sterami. Prowadzi bloga kulinarnego kuchnia_bulki, gdzie dzieli się swoimi autorskimi przepisami na zarówno klasyczne, jak i niecodzienne dania. Specializuje się głównie w daniach mięsnych, ale i również podłapał smykałkę do pieczenia serników. Od niedawna poznaje tajniki fotografii kulinarnej, gdzie stara się wzbogacać wizualnie swoje kulinarne wyczyny. Główne motto Artura: „Nie jem by żyć, tylko żyję by jeść”.