Znamy sposób na teleportowanie się w magiczne regiony Grecji! Wszystko za sprawą cudownie aromatycznych potraw, które przenoszą kubki smakowe w najpiękniejsze zakątki tego kraju.
Jeśli chcesz posiąść moc odwiedzania kraju fety i oliwek, przyjdź na warsztaty. Nasz doświadczony kucharz Maciej Pacholak, zainspirowany greckimi tradycjami kulinarnymi, podzieli się swoją wiedzą i umiejętnościami, krok po kroku poprowadzi uczestników przez przygotowanie autentycznych greckich potraw.
Zapraszamy!
Menu warsztatów już wkrótce...
Nie najadaj się przed warsztatami! Na warsztatach przewidziany jest czas na degustację dań. Z doświadczenia wiemy, że nie jedno z nich zabierzesz także na wynos do domu, dlatego bądź eko i zabierz ze sobą mały lunchbox.
Co czeka każdego uczestnika warsztatów?
Czas trwania warsztatów: około 3h
*Zwracamy uwagę, że zgodnie z § 4. pkt. 1. warsztaty są przeznaczone wyłącznie dla osób dorosłych (uczestnik musi mieć ukończone 18 lat).
Pasjonat kuchni meksykańskiej, kubańskiej i greckiej. Swoją przygodę z gotowaniem rozpoczął w 2013 roku we włoskiej restauracji w Zgorzelcu, a następnie kontynuował ją w Poznaniu, gdzie został szefem kuchni. Od ponad 10 lat stale rozwija swoje umiejętności. Miłość do kuchni kubańskiej i meksykańskiej rozpaliła w nim meksykańska szefowa kuchni - to pod jej czujnym okiem szkolił swoje umiejętności w tym zakresie. Ukończył szkolenia w Akademii Kurta Schellera, podczas których gotował pod okiem mistrzów kuchni.