Warsztaty kulinarne z Joanną Jędrzejczyk

17.04.2023 godz. 17:00

Warsztaty kulinarne z Joanną Jędrzejczyk!

Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy, jak co roku gra i pomaga! Joanna Jędrzejczyk zgodziła się przekazać na aukcje WOŚP niecodzienne spotkanie, połączone ze wspólnym gotowaniem podczas warsztatów kulinarnych!

Na aukcje WOŚP trafiło podwójne zaproszenie na warsztaty kulinarne wspólnie z Joanną Jędrzejczyk oraz mistrzem Akademii Kulinarnej Amica Kacprem Sobkiewiczem.

Co czeka Zwycięzcę aukcji wraz z osobą towarzyszącą?

udział w 3-godzinnych warsztatach kulinarnych wspólnie z Joanną Jędrzejczyk;

wspólne gotowanie ulubionych dań Joanny Jędrzejczyk oraz dań z kuchni włoskiej, podczas którego możesz odkryć swój kulinarny talent;

booklet z przepisami;

fartuch;

degustacja przygotowanych dań;

przygotowanie dań na wynos do domu;

pamiątka w postaci zdjęć i filmu z przeżytego wspólnie dnia :)

Czas trwania: 2,5-3h godziny

Liczba dostępnych miejsc: 0

Relacja z warsztatów

Było pysznie i inspirująco wraz z p. Joannną Jędrzejczyk. A cała kwota zebrana trafiła do WOŚP. Dziękujemy!

Kacper Sobkiewicz

Prowadzący

Kulinarną przygodę rozpoczął w 2003 roku w rodzinnej cukierni. Tajniki kuchni azjatyckiej poznawał w restauracji Pranna w Nowym Jorku przy Madison Avenue. W 2018 roku przemierzył Włochy z północy na południe. W czasie kilkumiesięcznej podróży poznał różne sekrety kuchni włoskiej.

Współtworzył cukiernię Mąka i Masło oraz restaurację Jadalnia. Doskonalił umiejętności współpracując z Dai Suke Mori, którego restauracja Takumi by Dai Suke Mori została wyróżniona gwiazdką Michelin.

Prowadzi własną Restaurację IT na poznańskich Jeżycach. W swojej kuchni szczególną wagę przywiązuje do produktów regionalnych i rozwijania współpracy z lokalnymi dostawcami.