Znasz już smaki azjatyckie i szukasz nowych inspiracji? Planujesz wprowadzić kilka ciekawych, aromatycznych dań do swojej kuchni? Kuchnia wietnamska charakteryzuje się bogactwem aromatycznych ziół, świeżych warzyw i ryb. Poznaj niezwykłe smaki klasyków prosto z Wietnamu, które przeniosą Cię prosto do Hanoi, skąd zaczerpniesz inspiracji dla nowych, nieznanych dotąd wrażeń kulinarnych.
Menu warsztatowe:
Nie najadaj się przed warsztatami! Na warsztatach przewidziany jest czas na degustację dań. Z doświadczenia wiemy, że nie jedno z nich zabierzesz także na wynos do domu.
W czasie warsztatów prowadzący odpowie na wszystkie pytania uczestników i podzieli się swoją bogatą wiedzą na temat kuchni wietnamskiej.
Co czeka każdego uczestnika warsztatów?
Czas trwania warsztatów: około 3h
*Zwracamy uwagę, że zgodnie z § 4. pkt. 1. warsztaty są przeznaczone wyłącznie dla osób dorosłych (uczestnik musi mieć ukończone 18 lat).
Za sprawa genów ze strony ojca Wietnamczyka od dzieciństwa lubiła dodawać do wszystkich dań sos rybny i chilli. Aby poznać autentyczne smaki Azji podróżowała, m.in. do Tajlandii i Wietnamu. Tam uczyła się gotować, zarówno od profesjonalnych kucharzy, jak i domowych mistrzów woka. Zawodowe doświadczenie w gastronomii zdobywała w renomowanych poznańskich restauracjach. Obecnie można ją spotkać w IT., bo europejską cześć jej serca skradła właśnie słoneczna Italia.